• Kauneushoitola RM Beauty Room

Radiofrekvenssi vartalolle 30min /75€

Hoito tehdään alueittain. Isompi alue vaatii pidemmän ajan.


Miten se vaikuttaa Elektrodien välistä energiaa johdetaan tehokkaasti ja kivuttomasti ihon eri kerroksiin ja kudoksiin käyttämällä tehokasta radiotaajuutta. Radiotaajuus lisää ihon kollageenin muodostusta, joka on kudoksen kiinteyden perusta. Se myös kutistaa rasvasoluja, pintakapillaareja ja ”kaventaa” kudoksia. Pinnallinen ja syvä rasvakudos poistuu ja samalla muodostuu kollageenia silottaamaan ihoa. Verenkierto kudoksissa paranee, kuona-aineet poistuvat, ja entsyymitoiminta aktivoituu. Hoito on kivuton sekä tuntuu iholla lämmöltä. Käsittely tehdään alueittain vatsa, reidet, pakarat ja käsivarret. Radiofrekvenssiin voidaan yhdistää vartalokuorinta ja vartalokääre tehostamaan lopputulosta.


Radiofrekvenssi + kavitaatio 30min/ 99€. Isommat alueet n1-1,5h.


Kavitaatio käsittelyllä rasvasolut hajotetaan glyseriiniksi ja vapaiksi rasvahapoiksi. Tämän jälkeen radiofrekvenssi käsittely poistaa rasvahapot kohdistetulla RF käsittelyllä.


Sarjahoito suositus 3-10 kertaa 1-2 kertaa viikossa. Sarjahoito etuna 5 + 1 (6.kerta kaupan päälle).


Kenelle ei suositella: Raskaana oleville, imettäville, henkilöille joilla on syöpä tai kasvain, tulehdustilat elimistössä, laskimo- tai verisuonitulehdus.
Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki