top of page
  • Kauneushoitola RM Beauty Room

Uudistava Unveiled kasvohoitokokonaisuus tehokuorinnalla ja LED valolla1h/ 119€

Uudistava Priori kasvohoito, johon sisältyy Superceutical Peel kemiallinen kuorinta, LED laitehoito, rentouttava kasvohieronta, Hydrofill naamio ja korjaavat ja kosteuttavat DNA seerumit ja voiteet.


Superceutical peel kuorinta sisältää maitohappoa ja salisyylihappoa. Kuorinta vaalentaa pigmenttimuutoksia, tasoittaa akenarpia, supistaa huokosia, silottaa pintajuonteita sekä tekee ihosta silkkisen pehmeän ja tasaisen. Kuorintakäsittely ei vaadi palautumisaikaa Led valoterapia unveiLED laite käyttää punavaloa sekä lähi-infrapunavaloa, jotka:

uudistavat ihoa, lisäävät kollageenin ja elastiinin kasvutekijöiden tasoa, stimuloivat soluprosesseja, parantavat kudoksen hapensaantia, poistaa myrkkyjä. Led valo on parantava ja korjaava, joten sitä voidaan käyttää haavojen parantamiseksi ja vaikka injektio hoitojen tai laser hoitojen jälkeen nopeuttamaan paranemista sekä rauhoittamaan akne tulehduksia ja huuliherpestä. Hydrofill naamio kosteuttaa, rauhoittaa ja tuo täyteläisyyttä. Naamion vaikutuksen aika tehdään rentouttava niska-hartia-pää hieronta. Hoidon päätteeksi levitetään korjaavat tuotteet DNA seerumi ja DNA recovery voide.

Sarjahoidot voidaan tehdä viikon- kahden viikon välein. Ylläpitohoito suositus n.kerran kuussa.

LED hoito voidaan yhdistää muihin kasvohoitoihin lisäpalveluna mikäli kemiallista kuorintaa ei voida tehdä.

Kenelle ei sovi:

Kemiallista kuorintaa ei tehdä herkkäihosille, akne lääkekuurin aikana (6.kk jälkeen vasta), raskaana oleville ja imettäville.
Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
bottom of page