Kestovärjäykset, ripsien kestotaivutukset ja ripsienpidennykset

Yumi Brows kulmien laminointi - Brow lift

50€

Yumi Brow kulmien laminointi saa kulmasi näyttämään tuuheilta sekä kauniisti muotoilluilta.

Lopputulos säilyy keskimäärin 4-6 viikon ajan. Kulmat käsitellään taivutusaineella, kiinnitysaineella, kestovärjätään sekä muotoillaan toiveiden mukaan (vahalla sokerilla tai nyppien). Lopuksi levitetään 

hoitoaine.

Ennen käsittelyyn tuloa olisi syytä olla käyttämättä öljymäisiä aineita kulmissa 4-8 viikon ajan. Uusintakäsittelyn voi tehdä n.8 viikon kuluttua. Suosittelemme kotona käytettäväksi Yumi keratiini hoitoainetta, jota voidaan käyttää ripsiin että kulmiin kosteuttamaan ja hoitamaan kulmia.

Yumi lash lift ja Brow lift 120€, kesän ajan etu 95€

Microblading kulmapigmentointi

299€  Sis.pigmentointi ja vahvistuskerta n.6 viikon kuluttua.

180€ Huolto   (10-12kk kuluttua viimeisestä käsittelystä)

Kulmapigmentointiin sisältyy kaksi käsittelykertaa. Toinen vahvistuskerta tehdään n.6 viikon kuluttua ensimmäisestä käsittelystä. Varaathan ajan konsultointiin, mikäli sinulla on kysyttävää kulmien pigmentoinneista.

Yleistä:Microblading käsittelyssä pigmentointiväri viedään ihon uloimpiin pintakerroksiin. Pigmentoinnissa käytetään kahta eri puuduteainetta. Käytetyt värit ovat turvallisia ja tutkittuja pigmentointivärejä. Kulmien muoto suunnitellaan yhdessä paikan päällä toiveiden mukaisesti.

Ennen käsittelyä: Buranan sekä omega 3 lisäravinteiden käyttöä vältettävä 2 viikkoa aiemmin.  Juuri ennen pigmentointia ei suositella kahvin juontia muutamaan tuntiin.

Kenelle ei sovi: Pigmentointia ei tehdä raskaana oleville, imettäville, diabeetikoille eikä verenvuoto tautia sairastaville. 

Käsittelyn jälkeen: Pigmentoitu alue on pidettävä kuivana vuorokauden ajan sekä huolehdittava hygieniasta. Saunomista ja uimista on syytä välttää 7-10 pv ajan kunnes rupikerros on parantunut alueelta. Ihoalue on syytä suoja auringolta n 1.kk ajan (kesällä aurinkolasit, hattu)

Pigmentointia tulisi voidella  jälkihoito tuotteella 7 päivän ajan useita kertoja vuorokaudessa.

Yumi ripsien kestotaivutus - Yumi lash lift

85€

Ripsien kestotaivutuksella saadaan kaarevat ripset ilman taivuttimien käyttöä n.6-8 viikon ajaksi. Hintaan sis.ripsien kestovärjäys. Kotihoitotuotteena ripsille suosittelemme Yumi ripsienhoitoainetta, joka kosteuttaa ripsiä sekä pitää ne hyvänkuntoisena käsittelyn jälkeen.. Käsittely kuivattaa ripsiä, joten ilman hoitoainetta ripset voivat mennä huonoon kuntoon.

Kulmien kestovärjäys käsittelyn yhteydessä + 10€.

Ripsienpidennykset

Klassiset ripsienpidennykset uudet 85€.  Klassisten huolto 55€-65€

 

Volyymiripsienpidennykset/ Hybridiripsienpidennykset eri pituuksilla, eri kaarevuuksilla sekä eri tyyleillä.

Uudet 109€ Huolto Volyymi huollot 65 - 80€

Kaarevuudet C, CC, D, L, M

YLEISTÄ

Ripsienpidennyksissä omiin ripsiin liimataan ripsikuituja, jolloin saadaan näyttävä lopputulos ilman ripsiväriä. Kuidut kiinnitetään ripsienpidennyksille tarkoitetulla erikoisliimalla. Ripsienpidennyksillä asiakkaan ripsistä saadaan luonnollisen tai näyttävän tuuheat -asiakkaan toiveesta ja ripsilaadusta riippuen. Normaalisti ihmisillä on noin 50-150 ripseä per silmä, joten lopputuloksissa voi olla paljon eroja riippuen asiakkaasta. Ripsien kasvuaika on n. 60-90 päivää, mistä riippuen ripsipidennysten kesto vaihtelee kolmesta jopa kahdeksaan viikkoon. Oikein laitettuina pidennykset eivät vahingoita omia ripsiä.

 

Klassisissa ripsienpidennyksissä käytetään yksittäisiä ripsikuituja, eli jokaiseen omaan ripseen liimataan yksi ripsikuitu.

 

Volyymiripsissä yhteen omaan ripseen liimataan useampi ripsikuitu viuhkana. Menetelmä ei kuitenkaan rasita omia ripsiä enempää kuin klassiset, sillä volyymiripsikuidut ovat kolme kertaa ohuempia kuin klassiset ripsikuidut. Kuiduista tehdään viuhkat ja tällöin paino levittyy omalle ripselle tasaisemmin. Volyymiripsikuituja liimataan 2-6 kappaletta (2-6 D) vahingoittamatta omia ripsiä. Volyymiripsistä voidaan saada näyttävämmät kun klassisista, mutta myös luonnollisemmat, sillä näyttävyyteen voi itse vaikuttaa ripsikuitujen määrällä.

Hybridi ripsienpidennyksissä ripsiin laitetaan sekä klassisia että volyymiripsiä, jotta saadaan rikottu rajan.

Kestovärit ripsiin ja kulmiin

Ripset ja kulmat sekä kulmien muotoilu 32€            Muun palvelun yhteydessä  25€

Ripsien kestovärjäys 25€  Kulmien kestovärjäys ja muotoilu 25€