Hydrafacial kuva.jpg

Kasvohoidot

​Sothys HYDRA3HA™ Kosteuttava erikoskasvohoito

1h15min / 110€

Hemmotteleva ja hoitava Hydra hoito ravitsee ja antaa kosteutta iholle. Ihosta tulee pehmeä ja joustava. Hoito sopii kaikille ihotyypeille, naisille ja miehille, sekä kaikenikäisille. Kasvohoitoon sisältyy selkähieronta, alkupuhdistus, kuorinta, tehoseerumi, kasvo-, ja hartiahieronta, naamio, hoitoseerumi sekä voide.

Hoidon päävaikuttavina raaka-aineina ovat boletus 1055 uute sekä hyaluronihapot.

Tuotteissa ovat erittäin miedot tuoksut. 

Sothys kasvohoito

1h/ 75€       1,5h/ 95€

Yksilölliseti räätälöidyt Sothys kasvohoidot sopivat kaikenikäisille, naisille ja miehille sekä herkimmillekin ihoille.

Kasvohoito (1h)  sis.alkupuhdistus, kuorinta, kasvohieronta tai mekaaninen ihonpuhdistus, naamiot eri ihoaluelle, (naamion aikana hartiahieronta), hoitoseerumi, hoitovoiteet. Pidempään 1,5h kasvohoitoon sis.lisäksi ihonpuhdistus.

HIFU - Veitsetön kasvojenkohotus
Mikä
Maailmanlaajuisesti suosittu Hifu - High Intensity Focused Ultrasound- on kohottava tehohoito veltostuneelle iholle. Hoito perustuu fokusoituun ultraäänienergiaan, joka kohdistetaan täsmällisesti haluttuun ihokudoksen syvyyteen, jopa 4,5mm syvyyteen. Käsittelyllä kiristetään ihon SMAS - kudosta  sekä stimuloidaan fibroblasteja tuottamaan kollageenia. Hoitoja tehdään n.2-3 kk välein.
Kenelle
Yli 30 vuotiaille naisille ja miehille.
Hoitoa ei suositella: raskaana oleville tai imettäville. Mikäli ihossa on tulehduksia tai metalliosia (hammasraudat eivät haittaa). Mikäli kauneuskirjurginen käsittely on tehty vuoden aikana. Mikäli pistoksia on laitettu kyseiselle alueelle 1kk sisällä.
Hoidettavat alueet
Silmänympärysiho kuten laskeutuneet yläluomet ja veltostunut silmien alaosa (silmäpussit) 200€
Otsa 200€
Posket ja poskien veltostunut alaosa, (hamsteripussit) 300€ 
Leukalinja, kaksoileuka 200€
Kaula 250€
Pakettihinnat
Koko kasvot 399€   Posket + leuka + kaula 399€     Koko kasvot + leuka + kaula 499€
Vartalolla käsivarret, vatsa, reidet, pakarat- Hinnat alk. 350€/alue. 
Huom! hinnat voimassa toistaiseksi.
Uudistava Unveiled kasvohoitokokonaisuus tehokuorinnalla ja LED valolla
1h/ 119€   .
Uudistava Priori kasvohoito, johon sisältyy  Superceutical Peel kemiallinen kuorinta, LED laitehoito, rentouttava kasvohieronta, Hydrofill naamio ja korjaavat ja kosteuttavat  DNA seerumit ja voiteet.
Superceutical peel kuorinta sisältää maitohappoa ja salisyylihappoa. Kuorinta vaalentaa pigmenttimuutoksia, tasoittaa akenarpia, supistaa huokosia, silottaa pintajuonteita sekä tekee ihosta silkkisen pehmeän ja tasaisen. Kuorintakäsittely ei vaadi palautumisaikaa Led valoterapia unveiLED laite käyttää punavaloa sekä lähi-infrapunavaloa, jotka:
uudistavat ihoa, lisäävät kollageenin ja elastiinin kasvutekijöiden tasoa, stimuloivat soluprosesseja, parantavat kudoksen hapensaantia, poistaa myrkkyjä. Led valo on  parantava ja korjaava, joten sitä voidaan käyttää haavojen parantamiseksi ja vaikka injektio hoitojen tai laser hoitojen jälkeen nopeuttamaan paranemista sekä rauhoittamaan akne tulehduksia ja huuliherpestä. Hydrofill naamio kosteuttaa, rauhoittaa ja tuo täyteläisyyttä. Naamion vaikutuksen aika tehdään rentouttava niska-hartia-pää hieronta. Hoidon päätteeksi levitetään korjaavat tuotteet DNA seerumi ja DNA recovery voide.
Sarjahoidot voidaan tehdä viikon- kahden viikon välein. Ylläpitohoito suositus n.kerran kuussa.
LED  hoito voidaan yhdistää muihin kasvohoitoihin lisäpalveluna mikäli kemiallista kuorintaa ei voida tehdä.
Kenelle ei sovi:
Kemiallista kuorintaa ei tehdä herkkäihosille, akne lääkekuurin aikana (6.kk jälkeen vasta), raskaana oleville ja imettäville.
ELEMIS SUPERFOOD KASVOHOITO
1h15min/115€   Toukokuussa kestovärit ripsiin ja kulmiin tai pikamanikyyri kaupan päälle!
45min/65€
Superfoodia ihollesi! Raikas ja herkullisen tuoksuinen vitamiini- ja antioksidanttipitoinen erikoiskasvohoito tekee ihosta pehmeän, ravitun ja kuulaan. Hoito on vegaaniystävällisen sekä soveltuu kaikille ihotyypeille.
Kasvohoitoon sisältyy kuorinta, kaksi erilaista naamiota, kasvo-, hartia-, pää- ja käsihieronta, sekä glow seerumit ja hoitovoiteet.
45min hoitoon sisältyy kuorinta, naamio, lyhyt hieronta.
RF LIFTING Radiofrekvenssi kasvohoito

1h15min / 120€

Kiinteyttävä ja elvyttävä laitehoito, jossa käsitellään kasvojen ja kaulan alue.  Hoitoon sisältyy alkupuhdistus, kuorinta, tehoampulli, laitekäsittely, naamio (naamion aikana hartiahieronta) seerumi ja voide.

Sarjahoito suositus 5-8 kertaa 1-2 kertaa viikossa parhaiden tuloksien saamiseksi.

Sarjaetuna 5 + 1 (6.kerta veloituksetta)  Ylläpitohoitona suosittelemme käsittelyä 1-2 kk välein.

VAIKUTUS

Radiofrekvenssi lisää kollageenin ja elastiinin tuotantoa ihossa, ja samalla solukalvojen läpäisevyys lisääntyy ja entsyymitoiminta aktivoituu. Pintakapillaarit supistuvat, punoitus häviää ja rasvasolut kutistuvat. Kuona-aineet poistuvat kudoksista paremmin. RF lämmittää ihona kaikkia kerroksia, ja hoito tuntuukin lämpönä iholla. Käsittely on miellyttävän tuntuista. Radiofrekvenssillä hoidetaan silmänympärysihon juonteita ja silmäpusseja, otsan ja kaulan juonteita, ihon veltostumista kaulalla sekä kasvojen alaosassa sekä rasvakertymiä kuten kaksoisleukaa. RF vaikutuksesta iho kiinteytyy ja tiivistyy ja kapillaarien supistuessa ihon väri tasoittuu.  Ikäsuositus + 35 vuotiaille.

Sothys kiinteyttävä Youth erikoiskasvohoito  - βP3. TRI-COMPLEX™  

 1h15min/ 110€

Ikääntymistä ja ihon veltostumista ennaltaehkäisevä sekä juonteita madaltava hoito. Suositellaan + 40 vuotiallle. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kaksoiskuorinnan, silottavan tehoseerumin ilmejuonteille sekä kohottavan seerumin kaulan ja alakasvojen alueelle, muokkaavan kasvo- ja hartiahieronnan, kolme naamiota eri ihoaluille (silmienympärys, kaula, muu kasvojen iho), hoitoseerumin sekä hoitovoiteet.

βP3. TRI-COMPLEX™ erikoishoito saa nimensä kasvipohjaisesta SAHRAMI-SOPHORA-PEPTIDIT kolmoisyhdisteestä, joka toimii hoidossa pääraaka-aineena.

Sarjahoito suositus 3 x  n.1 viikon välein. 

Sothys Pefect shape kaulahoito

45min/60€

Kohottava hoito alakasvoille, kaulalle sekä decollete alueelle. Hoito kiinteyttää ihoa hoitaen samalla kaulan ja decolleten juonteita. Hoitoon sisältyy alkupuhdistus,napakoittava hieronta kaulan ja decolleten alueelle, Perfect shape kaulaseerumin sekä kohottan kaulanaamion. Hoito voidaan yhdistää muihin Sothysin hoitoihin. Muun kasvohoidon yhteydessä hinta  + 47€.

Uusi Sothys silmänympäryshoito - Prescription jeunesse Cryo 

40min /60€   Kasvohoidon yhteydessä 39€

Tehohoito, jolla hoidetaan tummuutta, silmänmpärysalueen turvotusta, ilmejuonteita ja sinisen valon aiheuttamia vaurioita. Hoito sisältää alkupuhdistuksen,  silmänympärysalueen kuorinnan, hieronnan käsin sekä viileillä Sothysin hierontalusikoilla, turvotusta vähentävän viileän silmänpympärysnaamion sekä silmänypärysseerumin.

​​Hoitolinjan tärkein aktiiviaine on silmänympärysihoa suojaava pellavansiemenuute. Tuotteet ovat testattu silmälääkärien valvonnassa, ne sopivat  herkille silmille sekä piilolinssien käyttäjille, eivätkä tuotteet sisällä hajusteita, väriaineita* tai parabeeneja.

Sothys Glysalac happokuorinta  
30min/60€  

Sothys glysalac happokuorinta uudistaa ja kirkastaa ihon hetkessä. Käsittelyyn sisältäyy alkupuhdistus, kaksoiskuorinta, kosteuttava  naamio, hyaluronihappo seerumi ja hyaluronihappo voide. Iho ei hilseile eikä kuoriudu hoidon jälkeen, joten hoidon voi ottaa vaikka juhlia edeltävänä päivänä. Hoidon jälkeen suosittelemme sk30-50 suojakerrointa käytettävän 2 viikon ajan.

Hoitoon tullessa samana päivänä ei saa höylätä ihoa, ajaa partaa samana päivänä, tehdä karvanpoisto käsittelyjä kasvoille.

Happokuorinta käsittely muun kasvohoidon yhteydessä + 30€.

Hajusteeton kasvohoito herkälle iholle  

1h/ 80€       1,5h/95€

Herkän, couperoottisen, punoittavan sekä hajusteherkän ihon rauhoittava ja vahvistava hoito Sothysin tuotteilla.

Hoito rauhoittaa ihoa sekä vähentää punoitusta. Hoitoon sisältyy alkupuhdistus, (hellävarainen, kevyt kuorinta tarvittaessa), rauhoittava hieronta, viilentävä/punoitusta vähentävä naamio sekä hoito seerumi ja hoitovoiteet.

BTB13 Kasvohoito    

1h/80 €     1,5h/ 95€

Suomalaisen BTB13 sarjan ihotyypin mukainen kasvohoito medical tai sensitive tuotteilla.

Tieteellinen BTB13™-yhdiste muodostuu l-karnitiini (BT) aminohaposta ja vitamiininkaltaisesta oroottihaposta (B13).
BTB13™-yhdiste aktivoi ihosolujen uusiutumista. Se parantaa ihon koostumusta tehden siitä vahvemman. BTB13™-yhdiste on päävaikuttavana aineena kaikissa BTB13- tuoteissa, joita hoidossa käytetään.

BTB13 (1h) kasvohoito sisältää alkupuhdistuksen sekä ihotyypin mukaisilla tuotteilla kuorinnan, ultraäänipuhdistuksen tai kasvo- ja hartiahieronnan, naamion, hoitoseerumin ja kasvovoiteen.

Ekopharma kasvohoito 

1h/ 85€        1,5h/95€

Suomalaisen ekologisen ja vegaanisen ihonhoitosarjan kasvohoito ihotyypin mukaisilla tuotteilla.

Sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, ihonpuhdistuksen mekaanisesti tai ultraäänellä, kasvohieronnan, naamiot eri ihoalueille, hoitoseerumin sekä hoitovoiteet.

Hoidossa käytetään kosteuttavia Vadelma tuotteita,  herkän ihon Mustaherukka tuotteita, epäpuhtaan/rasvoittuvan ihon Karpalo tuotteita tai ikääntymistä ennaltaehkäiseviä Tyrni tuotteita.

Bernard Cassiere Bambu-aloe vera kasvohoito 

1h/ 80€ 1,5h/ 95€

Tehokosteuttava ja raikas Bambu -aloe vera kasvohoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, hieronnan, naamion, seerumin sekä hoitovoiteet. Hoito sopii kaikille ihotyypeille (erityisesti kuivalle iholle) sekä kaikenikäisille, naisille ja miehille.

Bambu kasvohoito 1,5h sisältää lisäksi mekaanisen tai ultraäänipuhdistuksen.

Hydrafacial Signature- kasvohoito ( aikaisemmin clean & hydrate) 

30min / 99€

MIKÄ Hydrafacial on maailmanlaajuisesti tunnettu ihonhoitomenetelmä, jossa yhdistyvät kuorinta, kivuton ihonpuhdistus (huokosten tyhjennys mustapäistä ja valkopäistä) sekä ihoa kosteuttavien ja suojaavien tehoaineiden imeytys.

MITÄ HOIDOSSA TAPAHTUU

Patentoidulla Hydropeel - hoitopäällä iho kuoritaan, pehmennetään, syväpuhdistetaan ja syötetään kosteuttava seerumi iholle. Hoitopäät ovat kertakäyttöisiä, ja vaihdetaan joka asiakkaan jälkeen. Epäpuhtaudet lähtevät ihosta nestepyörteen, alipaineen sekä hoitonesteiden avulla. Kuorintavaiheen Activ- 4 seerumi sisältää mm.glukosamiinia ja maitohappoa. Puhdistava Beta HD seerumi sisältää salisyylihappoa. Iholle lopuksi syötettävä seerumi sisältää kosteuttavaa hyaluronihappoa sekä antioksidantteja. Hoidon jälkeen iho tuntuu puhtaalta ja pehmeältä. Hoitotuloksen näet heti kasvohoidon jälkeen peilistä, sekä säiliöstä johon tali ja mustapäät kerääntyvät hoidon aikana.

KENELLE HOITO SOPII

Hydrafacial Signature hoito sopii kaikille ihotyypeille ja kaikenikäisille. Erityisesti iholle, jossa on mustapäitä.

MILTÄ HOITO TUNTUU

Miellyttävältä sillä puhdistus on kivuton.

MITÄ HOIDON JÄLKEEN PITÄÄ OTTAA HUOMIOON

Suoraa aurinkoa tulee välttää ja käyttää sk 30 voidetta. Hoito ei vaadi palautumisaikaa. Pientä punoitusta voi olla kasvoilla johtuen alipaineimusta. Meikkaukselle ei ole estettä. 

Hoitoa ei suositella: Raskaana oleville, Aknelääkekuurin aikana (vasta 3-6kk kuurin jälkeen). Hoito ei sovellu mikäli kasvoille on juuri tehty laitettu täyteaine pistoksia. Parranajo suositellaan tehtävän edellisenä päivänä. Iho alueelle jossa kasvaa pitkä parta, ei voida käsittelyä tehdä.

Sarjahoito suositus 3 + 1 ( 4. hoito veloituksetta, kun hoidot tehdään 2 -3 viikon välein)

Ylläpito hoitosuositus n. 1-2 kuukauden välein, riippuen ihotyypistä.

Hydrafacial - Clarifying kasvohoito (aikaisemmin deep clean) 45min/149€

Hoito sisältää samat vaiheet kuin edeltävä Signature sekä lisäksi glykolihappokuorinnan ennen ihonpuhdistusta. 

​MIKÄ Hydrafacial on maailmanlaajuisesti tunnettu ihonhoitomenetelmä, jossa yhdistyvät kuorinta, kivuton ihonpuhdistus (huokosten tyhjennys mustapäistä ja valkopäistä) sekä ihoa kosteuttavien ja suojaavien tehoaineiden imeytys.

MITÄ HOIDOSSA TAPAHTUU: Patentoidulla Hydropeel - hoitopäällä iho kuoritaan, pehmennetään, syväpuhdistetaan ja syötetään kosteuttava seerumi iholle. Hoitopäät ovat kertakäyttöisiä, ja vaihdetaan joka asiakkaan jälkeen. Epäpuhtaudet lähtevät ihosta nestepyörteen, alipaineen sekä hoitonesteiden avulla. Kuorintavaiheen Activ- 4 seerumi sisältää mm.glukosamiinia ja maitohappoa. Kuorinna jälkeen iholle levitetään glykolihappo kuorinta tehostamaan ihonpuhdistusta.Puhdistava Beta HD seerumi sisältää salisyylihappoa. Iholle lopuksi syötettävä seerumi sisältää kosteuttavaa hyaluronihappoa sekä antioksidantteja. Hoidon jälkeen iho tuntuu puhtaalta ja pehmeältä. Hoitotuloksen näet heti kasvohoidon jälkeen peilistä, sekä säiliöstä johon tali ja mustapäät kerääntyvät hoidon aikana.

KENELLE HOITO SOPII: hoito sopii ihoille jossa on epäpuhtauksia, tukkoiselle iholle sekä pigmentoituneelle iholle.

MILTÄ HOITO TUNTUU: Miellyttävältä sillä puhdistus on kivuton.

MITÄ HOIDON JÄLKEEN PITÄÄ OTTAA HUOMIOON: Suoraa aurinkoa tulee välttää ja käyttää sk 30 voidetta. Hoito ei vaadi palautumisaikaa. Pientä punoitusta voi olla kasvoilla johtuen alipaineimusta. Meikkaukselle ei ole estettä. 

Hoitoa ei suositella: Raskaana oleville, Aknelääkekuurin aikana (vasta 3-6kk kuurin jälkeen).  

Sarjahoito suositus 5 +1 (6.kerta veloituksetta mikäli hoidot tehdään 2-4 viikon välein.

Ylläpito hoitosuositus n.2 kuukauden välein, riippuen ihotyypistä.

Hydrafacial - Age Refinement (aikaisemmin anti age hoito)   45min / 169€

MIKÄ Hydrafacial on maailmanlaajuisesti tunnettu ihonhoitomenetelmä, jossa yhdistyvät kuorinta, kivuton ihonpuhdistus (huokosten tyhjennys mustapäistä ja valkopäistä) sekä ihoa kosteuttavien ja suojaavien tehoaineiden imeytys.

MITÄ HOIDOSSA TAPAHTUU   Patentoidulla Hydropeel - hoitopäällä iho kuoritaan, pehmennetään, syväpuhdistetaan ja syötetään kosteuttava seerumi iholle. Hoitopäät ovat kertakäyttöisiä, ja vaihdetaan joka asiakkaan jälkeen. Epäpuhtaudet lähtevät ihosta nestepyörteen, alipaineen sekä hoitonesteiden avulla. Kuorintavaiheen Activ- 4 seerumi sisältää mm.glukosamiinia ja maitohappoa. Kuorinna jälkeen iholle levitetään glykolihappo kuorinta tehostamaan ihonpuhdistusta.Puhdistava Beta HD seerumi sisältää salisyylihappoa. Ihonpuhdistuksen jälkeen juonteita stimuloidaan hoitopäällä sekä imeytetään laitteella juonteisiin kiinteyttävä anti-age Dermabuilder tehoampulle. Koko kasvoille imeytetään lopuksi kosteuttavaa hyaluronihappoa sekä antioksidantteja sisältävä seerumi.  Hoidon jälkeen iho tuntuu puhtaalta ja pehmeältä. Hoitotuloksen näet heti kasvohoidon jälkeen peilistä, sekä säiliöstä johon tali ja mustapäät kerääntyvät hoidon aikana.

KENELLE HOITO SOPII  Tämä anti- age hoito sopii ihoille jossa on epäpuhtauksia, tukkoiselle iholle sekä pigmentoituneelle iholle sekä, ikäsuositus +35 vuotiaille

Hoidon jälkeen suositellaan sk 30-50 voiteen käyttöä.

IS Clinical Fire & Ice kasvohoito 30min/85€      1h/119€

IS- Clinical sarjan tunnetuin kasvohoito , Fire & Ice -hoito  on julkkisten suosima "Red carpet" -hoito.
Kasvohoito on nopea tehohoito n. 30 minuutin kemiallinen kuorinta, joka ei vaadi toipumisaikaa. Hoito  häivyttää juonteita, saa ihon tuntumaan sileän pehmeältä ja kiinteältä sekä kiihdyttää solujen uusiutumista. Tulokset ovat kemiallisen kuorinnan tasoa, mutta kemialliseen kuorintaan verrattuna iho ei hilseile/kuoriudu vaan irrotettu kuollut ihosolukko irtoaa saman tien tehden ihosta välittömästi kuulaan kauniin.  Hoidon nimen mukaisesti kuorinta vaihe tuntuu lämpimältä iholla ja viileä naamio rauhoittaa ja kosteuttaa ihon kuorinnan jälkeen.

Hoito tasoittaa tehokkaasti ihoa sekä supistaa ihohuokosia. Ei suositella herkkäihoisille eikä akne lääkekuurin aikana ( vasta 3-6 kk lääkekuurin jälkeen).

Fire & Ice kasvohoito kasvo- hartiahieronnalla   1h/119€

IS Clinical Kemiallinen kuorinta

30min/ 120€

Tehokas kliininen IS Clinical P2 kemiallinen kuorinta, jolla on tehokkaasti ihoa uudistava vaikutus sekä

*Juonteita madaltava vaikutus

*Ihohuokosia supistava vaikutus

*Pigmenttiläiskiä vaalentava ja kirkastava vaikutus

*Nopeuttaa erilaisten arpien, kuten aknearpien paranemista.

Huom! Hoito ei sovi raskaana oleville tai imettäville, aknelääkekuurin aikana, rosacea iholle, herkkäihoisille. Mahdollista tehdä herkkyystesti ennen kemiallista kuorintaa mikäli iho on helposti reagoiva.

​Srjahoito suositus;

Suositellaan 3 kerran sarjana parhaan tuloksen saamiseksi 4-6 viikon välein. Huomioitavaa että hoidon jälkeen iho voi hilseillä tai kuoriutua paikallisesti viikon sisällä hoidosta. Hoidon jälkeen suositellaan tehokosteuttavia kotihoitotuotteita sekä SK30/50 aurinkosuojaa.  Hoitoa ei suositella raskaana oleville, aknelääkekuurin  aikana tai kesällä/juuri ennen lomamatkaa.

Luksus Kulta- kaviaari kasvohoito

1h15min/98€

Hemmotteleva kasvohoito selkähieronnalla. Hoito on iIkääntymistä ennaltaehkäisevä ja juonteita silottava hoito, johon sisältyy mm. kuorinta, kasvohieronta, erikoisnaamio, tehoseerumi ja hoitovoide. Hoitotuotteet sisältävät kultahippuja, helmi- shamppanja sekä kaviaariuutetta, jotka silottavat juonteita sekä tekevät ihosta kuulaan ja hehkuvan. Hoito sopii kaikille ihotyypeille sekä suositellaan + 35 vuotiaille.

Kirkastava  C- vitamiini kasvohoito

1h/ 85€

Kirkastava vitamiinipitoinen kasvohoito kaikille ihotyypeille. Suositellaan väsyneelle, harmaalle, tupakoitsijan iholle sekä pigmenttimuutoksiin. Hoito tehdään C-vitamiini tuotteilla.

Sis.alkupuhdistus, kaksoiskuorinta, kasvohieronta vitamiinicoctail öljyllä, C- vitamiininaamio, C-vitamiini ampulli ja  hoitovoiteet. 

Hoitoon voidaan tehdä mekaaninen tai ultraäänipuhdistus lisäpalveluna.

Pikakasvohoito

30min / 45€

Loistava pikakaunistaja esimerkiksi ennen meikkiä tai muun palvelun yhteydessä! Kirkastaa kasvosi nopeasti! Sis. alkupuhdistus, kirkastava kuorinta ja valintasi mukaan joko kasvohieronta tai kasvonaamio, loppuvoiteet.

Kasvolymfahieronta

1h/ 70€

Kasvolymfahieronta turvotuksen poistoon. Sisältää alkupuhdistuksen, lymfahieronnan kasvoille, kaulalle, decolleten alueelle sekä pään alueelle. Lisäksi käsittelyyn kuuluu naamio, hoitoseerumi ja voiteet.

Kirurginen lymfahieronta 

45min/65€

Kirurginen lymfahieronta ennen ja jälkeen kasvoleikkausten esim. silmäluomileikkaukset, kasvojen kohotukset.

Ultraäänikasvohoito

1h/79€ Lisäpalveluna kasvohoidon yhteydessä 25€

Ihoa kirkastava ja  puhdistava laitehoito. Miellyttävä kivuton ihnpuhdistus kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle.Voidaan yhdistää mihin tahansa kasvohoitoon.

Sis.alkupuhdistus, kuorinta, laitekäsittely, hieronta, naamiot eri ihoalueille, seerumi ja voiteet.

Timanttihionta

1h/79€

Tehokkaasti kuoriva ja ihoa uudistava laitehoito. Suositellaan esim.aknearpiin, juonteille, laajentuneille ihohuokosille tai elottomalle iholle. Ei suositella herkälle tai couperosa iholle. Sis.alkupuhdistus, hionta käsittely kasvoille, naamiot eri ihoalueille, seerumit ja voiteet.

Lihasstimulaatio laitehoito kasvoille

1h/95€

Ihon veltostumista ennaltaehkäisevä  EMS laitehoito kasvoille ja kaulalle. Hoito vahvistaa silmänympärys, kasvojen ja kaulan lihaksia ennaltaehkäisten ihon veltostumista.

Hoitoon sisältyy alkupuhdistus, kuorinta, laitekäsittely, hieronta, naamio, seerumi ja voiteet.

Mikroneulaus laitehoito kasvoille ja kaulalle

1h15min/ 150€

Mikroneulaus on tehokas laitekäsittely joka kiinteyttää, silottaa juonteita, hoitaa pigmenttiläiskiä sekä uudistaa arpia. Hoitoon sisältyy alkupuhdistus, laitekäsittely kasvoille ja kaulalle, hoitoseerumit, napakoittava naamio tai rauhoittava naamio, kasvo- ja hartiahieronta ja hoitovoide. Hoitoa suositellaan  esim. 3-6 sarjahoitona n.4-6  viikon välein. 

Neulauksella päästään pienimpiinkin ihoalueisiin, joita halutaan täsmähoitoaa kuten silmänympärysiholla ala ja yläluomelle sekä pienellä hoitopäällä voidaan tehostaa yksitelle juonteet, arvet, pigmenttiläiskät ym. Hoidossa imeytetään mikrokanavien avulla ihoon tehoaineet ja seerumit, jotka valitaan ja sekoitetaan yksilölliseti tarpeiden mukaan.

Decollete käsittely + 25€

Kämmenselät +25€

Miesten kasvohoito

1h/ 75€

Räätälöity ihon kunnon mukaisesti esim. puhdistavilla tai kosteuttavilla tuotteilla.

Sisältää alkupuhdistuksen,kuorinnan, mekaanisen tai ultraäänpuhdistuksen, kasvohieronnan, naamion, hoitoseerumin sekä hoitovoiteet.

Akneihon kasvohoito

1h/ 75€

Epäpuhtaan ihon kasvohoito, johon sisältyy alkupuhdistus, kuorinta, ihonpuhdistus, naamio, hoitoseerumi ja voiteet. Hoitotuotteet sekä puhdistusmenetelmä valitaan ihon kunnon mukaisesti.

Suklaa kasvohoito

1h/ 85€

Herkullinen hemmottelohoito suklaan ystäville. Hoitoon sisältyy alkupuhdistus, kuorinta, hieronta suklaaöljyllä, lämmin suklaanaamio, hoitoseerumi ja suklaavoide. Erinomainen lahjaidea!

Diatermia

15min/ 45€ 

Pintaverisuonien ja varsiluomien poisto.

CRYO ihomuutosten poisto jäädytysmenetelmällä

LISÄPALVELUT KASVOHOITOJEN YHTEYDESSÄ

Kasvohoidon jälkeinen kevyt päivämeikki veloituksetta. Mainittava etukäteen varatessa aikaa. Samoin kulmien siistiminen kasvohoidon yhteydessä veloituksetta.

​Mkaaninen ihonpuhdistus 20€​     Laiteihonpuhdistus 25-30€    Happokuorinta  30€ 

Kasvohieronta  25€      Silmänympäryshoito  39€      Kiinteyttävä kaulahoito  47€

Ripsien värjäys   25€     Kulmien värjäys   25€      Ripsien ja kulmien kestovärjäys  30€

Päähieronta 15min 15€      Käsi-tai jalkahieronta 30min  30€      Selkä-hartia hieronta 30min 30€ (hieronnat koulutetun hierojan tekemiä)   Pikamanikyyri 30€   Kasvojen karvanpoisto 25€ (ylähuuli-leuka-posket-kulmat)   

Lymfahieronta kasvoille  45min 45€ (käsitellään myös kaula, decollete ja pään alue) 

Radiofrekvenssi ja mikroneulaus laitekäsittelyt  täsmä alueille mahdollisia, esim. silmänympärysalue tai kaula.Hinnat määräytyvät alueen mukaan.