top of page

Klassiset ripsienpidennykset 120€ Volyymiripsienpidennykset 130€

Klassisten huolto 55€-65€ Volyymihuollot 65-79€

Hinta riippuu kuinka paljon ripsiä on jäljellä.


Käytämme eri pituisia, eri paksuisia sekä eri kaarevuksilla ripsikuituja.


YLEISTÄ


Ripsienpidennyksissä omiin ripsiin liimataan ripsikuituja, jolloin saadaan näyttävä lopputulos ilman ripsiväriä. Kuidut kiinnitetään ripsienpidennyksille tarkoitetulla erikoisliimalla. Ripsienpidennyksillä asiakkaan ripsistä saadaan luonnollisen tai näyttävän tuuheat -asiakkaan toiveesta ja ripsilaadusta riippuen. Normaalisti ihmisillä on noin 50-150 ripseä per silmä, joten lopputuloksissa voi olla paljon eroja riippuen asiakkaasta. Ripsien kasvuaika on n. 60-90 päivää, mistä riippuen ripsipidennysten kesto vaihtelee kolmesta jopa kahdeksaan viikkoon. Oikein laitettuina pidennykset eivät vahingoita omia ripsiä.


Klassisissa ripsienpidennyksissä käytetään yksittäisiä ripsikuituja, eli jokaiseen omaan ripseen liimataan yksi ripsikuitu.


Volyymiripsissä yhteen omaan ripseen liimataan useampi ripsikuitu viuhkana. Menetelmä ei kuitenkaan rasita omia ripsiä enempää kuin klassiset, sillä volyymiripsikuidut ovat kolme kertaa ohuempia kuin klassiset ripsikuidut. Kuiduista tehdään viuhkat ja tällöin paino levittyy omalle ripselle tasaisemmin. Volyymiripsikuituja liimataan 2-6 kappaletta (2-6 D) vahingoittamatta omia ripsiä. Volyymiripsistä voidaan saada näyttävämmät kun klassisista, mutta myös luonnollisemmat, sillä näyttävyyteen voi itse vaikuttaa ripsikuitujen määrällä.


Hybridi ripsienpidennyksissä ripsiin laitetaan sekä klassisia että volyymiripsiä, jotta saadaan rikottu rajan.


Naiselle laitetaan ripsien pidennykset

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page